Fredrik 2.0 "Året då jag återfann mig själv"

Fredrik Eklund

I september kommer Fredrik Eklunds nya bok Fredrik 2.0 "Året då jag återfann mig själv". Boken kan förhandsbeställas till specialpris genom länken nedan.
Efter 13 år i New York – från att ha varit okänd till att bli stadens toppmäklare, stjärna i tv-serien Million Dollar Listing med miljontals fans runtom i världen samt författare till dundersuccén Sälj! – fann sig Fredrik plötsligt vilse i tillvaron. Vem var egentligen mannen som stirrade tillbaka på honom i spegeln?
Fredrik och hans stora kärlek Derek hade väntat så på barnet, eller rättare sagt barnen. Surrogatmamman bar på tvillingar och paret var överlyckliga. Sedan kom dråpslaget – missfallet var ett faktum och besvikelsen enorm. Marken rämnade under Fredriks fötter och han tappade meningen i tillvaron.
Nu har Fredrik skrivit en bok om den kämpiga tiden. Långsamt återfann han sig själv genom att acceptera det svåra, hitta tillbaka till sina svenska rötter och bestämma sig för att återigen försöka bli pappa. Boken beskriver Fredriks inre resa från Sverige till New York och på ett sätt tillbaka till Sverige igen.
Pengar och framgång är inga garanter för ett lyckligt liv. Det är vida mer värt att finna frid och harmoni inom sig och att acceptera och förlåta sig själv. Det har Fredrik lärt sig ”the hard way” och i boken delar han med sig av sina erfarenheter och ger råd till andra som vill hitta sin balans i livet.
https://www.adlibris.com/se/bok/fredrik-20---aret-da-jag-aterfann-mig-sjalv-9789188193575