Cashflow Quadrant - Rich Dad's guide till ekonomisk frihet

Robert T. Kiyosaki

Varför kan vissa människor skapa sig ett ekonomiskt oberoende med ett överflöd av både pengar och fritid? Hur tänker de? Hur gör de?

Svaren ligger i hur vi skapar våra inkomster, om vi gör det som anställda, småföretagare, företagsägare eller investerare. Varje grupp har sitt sätt att tänka, sina grundvärderingar som styr handlandet.

I Cashflow Quadrant, uppföljaren till världssuccén Rich Dad, Poor Dad, visar ROBERT T. KIYOSAKI de fyra sätten att se på ekonomi, arbete, risker och trygghet. Han illustrerar hur tankar, handlingar och resultat hänger ihop. Hans grundtes är att ingen är förutbestämd till fattigdom eller rikedom. Med bokens råd i ryggen kan vi lära känna våra värderingar och välja att förändra dem så att vårt handlande leder till en varaktig ekonomisk frihet. I brytningstiden mellan industri- och informationssamhället finns bättre möjligheter än någonsin.

Cashflow Quadrant används nu i utbildningar på fyra college i USA. Boken låg under 2003 som nummer 28 på USA Today:s topplista över de mest sålda ekonomiböckerna. Näst högst på listan låg Rich Dad, Poor Dad.

Mer information om Robert T. Kiyosaki finns på www.richdad.com