Bli bostadsmiljonär - råd och tips för din bostadskarriär

Gösta Carlberg, Joanna Törngren Redebrant

Att äga ditt boende kan vara det som skiljer dig från att bli ekonomiskt oberoende eller fattigpensionär. Men för de allra flesta av oss kan den första bostadsaffären kännas jätteläskig och därför aldrig bli av, det vill författarna ändra på.
Att göra sitt första bostadsköp kan verkligen kräva både kunskap, mod och kloka beslut. Med den här boken vill författarna på ett lättsamt sätt ge kunskap och verktyg för att ta sig in på bostadsmarknaden och även dra nytta av den för att bygga upp en förmögenhet på ett relativt riskfritt sätt.
Boken går att läsa från pärm till pärm, eller djupdyka rakt ner i de kapitel som du som läsare finner mest intressanta. Författarna har även lagt in små checklistor så att läsaren enkelt kan hitta det som behövs för att ta beslut och göra en bra affär när läget är skarpt.
Läsaren får även tillgång till författarnas exklusiva Facebookgrupp där man kan bolla alla sina frågor och funderingar kring bostadsköp och bostadskarriär med likasinnade samt dela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra på deras bostadsresa.
Gösta Carlberg
Tidigare chefredaktör och analytiker från bland andra Aktiespararen och Affärsvärlden. Han har grundat fastighetsbolaget Kvalitetsbostäder som han numer driver. Gösta Carlberg har även grundat Analysguiden som drivs av Aktiespararna.
Joanna Törngren Redebrandt
Före detta vd på Unga Aktiespararare och chefredaktör på bland andra Stock Magazine och Börshajen. Hon har grundat och driver communityn Nyfikna Investerare. Konsult inom Executive Management med fokus på värdeskapande genom erfarenhetsutbyte och utbildning i nätverksformat.